Bedste timing ved valutahandel

Bedste timing ved valutahandel

Timing er virkelig den vigtigste overvejelse, når det drejer sig om vellykket trading med binære optioner. Hvis du ønsker at vinde, er du nødt til at lave din investering på det optimale tidspunkt. Det er det, det hele kan koges ned til.

For alle binære optioner gælder det, at du har brug for at komme ind på markedet på det helt rigtige tidspunkt. Du skal også investere i en option, der har den relevante løbetid. Det gælder også, når det drejer sig om optioner baseret på valutaer, såkaldt Forex-trading. Så hvornår er den bedste timing ved valutahandel ?

Visse omstændigheder ved valutahandel er unikke, og de gør det muligt at handle med valutaoptioner, når andre optioner ikke er tilgængelige. Det kan udgøre en chance for at tjene penge. I denne artikel om den bedste timing ved valutahandel, lærer vi dig hvordan.

Den bedste timing ved valutahandel – aktivet, der aldrig sover

En stor forskel mellem valutaer og mange andre aktiver er, at valutaer handles hele døgnet rundt. Af den grund, er prisen på valutaer i konstant bevægelse. Og prisbevægelser betyder en mulighed for at handle med en binær option.

Hvor en aktie kun handles iden for åbningstiderne på den fondsbørs, den er noteret på, og derfor kun oplever skiftende priser inden for denne periode, er valutaer  altid i bevægelse. Alle typer begivenheder, over hele kloden, kan påvirke værdien af ​​de store valutaer som den amerikanske dollar eller euro.

Med andre ord betyder tidszoner og åbningstider lukning af valutamarkedet for tradere på noget tidspunkt.

Men det betyder selvfølgelig ikke, at det er ligegyldigt, hvornår du handler med valutaer. Naturligvis vil der være mere bevægelse i markedsprisen for den amerikanske dollar inden for New York-børsens åbningstider, og det samme gælder for euroen og de store europæiske børser i Frankfurt og Paris.

To valutastrategier med forskellig timing

Så valutaer kan handles hele døgnet rundt arbejdsugen igennem. Det åbner op for en masse muligheder. Der er mange strategier involveret ved handel med valuta-baserede binære optioner. Du er nødt til at træffe mange strategiske beslutninger, herunder:

  • Valget mellem høj eller lav risiko
  • Valget mellem trendfølgende eller swing-handel
  • Valget mellem forskellige typer af optioner
  • Valget af en god money management strategi
  • Beslutning om at anvendelse af binære signaler

Listen fortsætter. Når det kommer til timing, er der især én strategisk beslutning, du skal træffe vedrørende valutahandel. Det er valget mellem disse to muligheder:

  1. Høj volatilitet
  2. Lav volatilitet

I denne sammenhæng betyder “volatilitet” blot, hvor meget bevægelse der er på markedet, dvs. hvor meget kursen bevæger sig.

Høj flygtighed optræder, når der foregår en masse handel, med andre ord, når omsætningen er høj. Det modsatte er tilfældet for lav volatilitet.

Hvilken af ​​disse to du vælger, er op til dig, og afhænger af din overordnede strategi og tilgang til trading. Når vi ser på, hvad der er det bedste tidspunkt at trade valutaer på, er det vigtige blot at påpege, at valutaer har forudsigelige tider med høj og lav volatilitet. Du skal være opmærksom på dem og justere din handel i overensstemmelse hermed.

En valuta vil have høj volatilitet, når hjemmemarkederne er åbne. Det betyder, i tilfældet med den amerikanske dollar og euroen, som vi allerede har nævnt, henholdsvis børsen i New York og aktiemarkederne i Frankfurt og Paris. Når det drejer sig om det britiske pund, er London-børsen den vigtigste, mens Tokyo er vigtigst for den japanske yen.

Så hvis du ønsker at handle, når der er lav volatilitet i prisen på euro, skal du blot vente, indtil de store europæiske markeder lukker hver eftermiddag, CET. Hvis du på den anden side foretrækker høj volatilitet, skal du sørge for at udføre dine handler i åbningstiden i den tidszone. Det samme gælder naturligvis for alle de andre markeder og deres tilsvarende valutaer.