Binære optioner

Binære optioner er meget simple investeringsredskaber, tradere kan anvende til at tjene penge på finansmarkederne. De drejer sig alle om at lave en korrekt forudsigelse af, i hvilken retning prisen på et aktiv vil bevæge sig.

De er simple, fordi de ikke kræver, at traderne køber det givne aktiv. I stedet skal du blot lave en forudsigelse hos din broker. Hvis du får ret, vinder du et foruddefineret afkast. Hvis du tager fejl, beholder brokeren din investering. Hvad kunne være nemmere end det?

Men selv om binære optioner er nemme at anvende, og det er de, så er det at lave korrekte forudsigelser om prisbevægelser en del sværere. En binær option kan være baseret på alle typer af aktiver – valutaer, aktier, forskellige råvarer og indekser. Selv hvis du specialiserer dig i en af de underliggende aktivtyper, vil det være svært for dig altid korrekt at forudsige, hvilken retning prisen er på vej i.

Det er grunden til, at så mange tradere forlader sig på binære signaler.

I denne artikel fortæller vi dig mere om, hvad binære optioner er, og hvordan signaler hjælper tradere med at tjene penge på dette investeringsredskab.

Binære optioner er praktiske

En binær option er en forudsigelse, du laver hos din binære broker. Forudsigelsen vedrører den fremtidige prisudvikling for et aktiv over et givet tidsrum. Før du investerer i en binær option, vil brokeren fortælle dig, hvilket afkast de vil udbetale til dig, hvis du får ret i din forudsigelse.

En binær option kan invovere alle forskellige typer aktiver. De omfatter, men begrænser sig ikke til, aktier, valutaer, råvarer og indekser. Forskellige brokere udbyder forskellige optioner med forskellige underliggende aktiver.

Eftersom du ikke køber eller sælger aktier eller andre aktiver, men blot laver en forudsigelse, er det meget nemt at trade med binære optioner. Du har kun brug for en konto hos en binær broker, hvilket er meget nemt at få.

Du vælger så hvilken optionstype, du gerne vil investere i. Der findes mange forskellige binære optioner. Den mest grundlæggende version, den såkaldte high/low-option, kræver kun, at du forudsiger, om prisen på et aktiv vil stige eller falde. Mere avancerede optioner vil kræve, at du forudsiger, om prisen vil nå et bestemt niveau (touch-option) eller bevæge sig uden for et bestemt intervale (boundary-option).

Du skal dernæst angive et aktiv, løbetiden og i hvilken retning prisen vil bevæge sig inden for den givne tidsperiode. Til sidst bestemmer du, hvor mange penge du ønsker at investere. Brokeren fortæller dig så, hvor mange penge du vil tjene, hvis din forudsigelse er korrekt.

Hvis du vinder, udbetaler brokeren det aftalte udbytte til dig. Hvis du taber, beholder brokeren de penge, du investerede.

Signaler øger din sandsynlighed for at vinde handler med binære optioner

Det er alt sammen ret lige ud as landevejen. Det eneste, du grundlæggende skal gøre, er at forudsige, hvor markedet er på vej hen – op eller ned, og lave en investering i overensstemmelse med forudsigelsen.

Det svære er selvfølgelig at vide, hvad markedet vil gøre som det næste. Succesrige professionelle tradere har gode færdigheder inden for teknisk analyse, der sætter dem i stand til at læse markedsdata og lave gode forudsigelser. Kan du gøre det? Sikkert ikke, hvis du endnu ikke er binær trader på et højt niveau.

Der er to forskellige ting, du kan gøre ved det, og vi foreslår, at du kombinerer dem begge i større eller mindre omfang. De er:

1)      Studér teknisk analyse. Det er måske ikke sexet eller sjovt, men at lære, hvordan du læser markedet, kan give dig store fordele. Det vil kræve tid og indsats, og du vil sikkert ikke bryde dig om det i begyndelsen. Men når du begynder at lære det, vil du kunne høste fordelene og lære at elske statistik.

2)      Abonnér på binære signaler. De fleste binære tradere forlader sig i et eller andet omfang på professionelle tradere, der analyserer markederne ved hjælp af specialiserede softwareløsninger. De identificerer tradingmuligheder på markedet og genererer noget, der kaldes et binært signal. Et sådant signal indeholder alle de oplysninger, du skal bruge for at gennemføre en binær handel. Ved at betale et månedligt abonnement til en signaludbyder kan du få tilsendt flere af den slags signaler for hver tradingdag. Ved at følge signalerne kan du trade som en professionel.

Specielt uerfarne tradere kan have stor fordel af at abonnere på en signaludbyder. Binære signaler kan udgøre en fremragende genvej til succes på dette marked.

Ting at overveje vedrørende binære optioner og signaler

Selv om signaler kan forbedre dine resultater meget, er de ikke en trylledrik, der kan løse alle udfordringerne ved binær trading.

Et muligt problem er, at du kan blive for afhængig af signaler. Det er ikke godt, eftersom alle ambitiøse tradere bør stile efter at blive uafhængige og udvikle deres egen personlige tilgang. Det er først, når du opnår det, at du virkelig kan have fuld kontrol over dine egne investeringer.

Endnu en ting at overveje, når det drejer sig om binære optioner, er pålidelighed. Ikke alle signaludbydere lever op til det, de lover. Det giver selvfølgelig ikke nogen mening at betale for signaler, der ikke er korrekte det meste af tiden. Ved at vælge en af de signaludbydere, vi anbefaler her på hjemmesiden, kan du undgå den faldgrube.

En tredje overvejelse er timing. Signalerne sendes normalt til abonnenterne via e-mail og sms. Du skal så logge ind på din konto og gennemføre den anbefalede handel. Det betyder, at du skal være klar til at gøre dette, når signaler ankommer. Hvis du ikke er det, er signalet forspildt. Du bør derfor kun abonnere på en signaludbyder, hvis du har tid til og mulighed for at handle ofte. Ved at anvende en binær robot undgår det helt det problem.