Binære robotter

Binære robotter til binære strategier

Hvis du er interesseret i binære signaler, er det kun naturligt, at du også bør overveje binære robotter. Det er i realiteten to tæt forbundne servicetilbud. Begge kan forbedre din binære trading ved at basere sig på ekspertrådgivning og meget avancerede computerløsninger.

Et binært signal består i sin mest grundlæggende form – som du måske allerede ved – af en anbefaling om en binær handel. Signalet genereres af et computerprogram, der er specielt designet til dette specifikke formål. Når du abonnerer på en binær signaludbyder, vil du modtage denne type signal via e-mail og sms et par gange pr. handelsdag. Du vælger så, om du ønsker at handle på den anbefalede handel eller ej.

En robot er på den anden side et computerprogram, der gør det ovenfor beskrevne, plus en mere vigtig ting: Den udfører også handlen automatisk på dine vegne. En binær robot er grundlæggende en måde at overlade al din trading til eksperthænder på.

Hvad er binære robotter?

En binær robot er et computerprogram, der analyserer markederne og leder efter muligheder for at lave binære handler. Når en mulighed er blevet identificeret, vil programmet automatisk udføre handlen på vegne af sine kunder.

Det betyder, at en binær robot giver dig alt det samme, som et binært signal gør, plus den ekstra tjeneste, at den gennemfører handlen for dig.

Binære robotter var en brandvarmt emne for omkring et par år siden. Entusiasmen er imidlertid stilnet noget af på det seneste. Grunden til dette er, at nogle robotter simpelthen ikke lever op til forventningerne. De resultater, de lovede, stemmer ikke overens med de faktiske leverede resultater.

Men nu er der en ny robot på markedet, der faktisk producerer den slags afkast, som de fleste tradere gerne selv ville kunne opnå. Denne robot hedder BinaryOptionRobot, og det er den eneste robot, der er værd at overveje.

Når du handler via BinaryOptionRobot, vil du få et meget respektabelt afkast af din investering uden at skulle løfte en finger. Dette er virkelig et bemærkelsesværdigt produkt, som vi helhjertet opfordrer dig til at prøve.

Hvordan trader du med binære robotter?

Der er åbenlyse ligheder mellem binære robotter og binære signaler, og kun én væsentlig forskel: at en robot handler automatisk på signaler.

Så bør du overlade din trading til robotten, eller er det bedre at abonnere på en signaludbyder og selv udføre dine handler? Her er nogle overvejelser at huske på, når du vælger mellem robotter og signaler:

  • En robot sover aldrig – med BinaryOptionRobot vil du drage fordel af tradingmuligheder, selv når du sover (eller er i et møde, træner, spiser på en restaurant, osv.)
  • Timing – for alle former for handel er timing afgørende. BinaryOptionRobot vil udføre en handel med det samme. Hvis du venter på, at signalet når frem, at du får logget hos din broker og udfører handlen, risikerer du at miste værdifulde sekunder undervejs
  • Kontrol – nogle tradere foretrækker måske en hands-on-tilgang og aktivt at udføre deres egne handler. Det er forståeligt, eftersom vi taler om din egen hårdt tjente penge. Men faktum er, at dette er en følelsesmæssig reaktion, og som alle ved, hører følelser ikke hjemme i børssalen
  • Beslutningstagning – robotter laver ikke beregningsfejl, de bliver ikke trætte eller sultne, og de lader sig ikke distrahere på nogen måde, når de skal træffe beslutninger. Det er en af ​​de store fordele ved robotter. Imidlertid kan mennesker se ting, robotter ikke kan. De kan sætte deres lid til erfaringer, der fortæller dem, at en handel måske ikke er helt så lovende, som den ser ud til for robotten. I sådanne tilfælde kan det være tilrådeligt at inspicere et signal, før du handler på det. Men hvor ofte vil du virkelig få øje på noget, en robot ikke ser? Og hvor mange gange vil du lave en fejl, en robot ikke ville lave? For langt de fleste tradere – selv professionelle – vil det resultere i færre fejl at overlade alt til robotten
  • Money management – det er yderst væsentligt. Tradere skal være omhyggelige med at investere en vis andel af deres samlede midler i hver handel. De fleste tradere anbefaler en investering på omkring 3% til 5% af din kontosaldo pr. handel. Det betyder, at hvis du mister en masse handler i træk, er du nødt til at reducere det beløb, du investerer pr. handel. Omvendt, hvis du vinder en masse handler, skal du  øge investeringerne. Ved at overlade alt til en robot risikerer du at miste alle dine penge eller at gå glip af store afkast. Det er dog let nok at lave om på ved at holde øje med robottens aktiviteter og justere, hvor meget du ønsker at investere i gode og dårlige tider.

Alt i alt vil vi ikke tøve med at anbefale BinaryOptionRobot. Det er et kvalitetsprodukt, der har vist sig at være til stor hjælp for en masse tradere. Husk, at tjenesten er gratis (i stedet for at tage dine penge sender BinaryOptionRobot regningen til din broker), så du har intet at tabe.