Binære strategier

binære strategier til binære signaler

Alle binære tradere har brug for en strategi. Du kan ikke bare improvisere dig igennem det. Dine tradingbeslutninger er nødt til at følge et bestemt mønster. Hvis ikke, reducerer du alvorligt din sandsynlighed for at få et stabilt, langsigtet udbytte.

En strategi bør afgøre, hvilken type binære optioner du handler med, hvilken slags aktiver dine binære optioner er baseret på, og hvor store investeringer du foretager. Alt i alt bør din strategi afgøre, om du vælger højrisikoinvesteringer eller lavrisikoinvesteringer. Det er ikke tilrådeligt at skifte tilfældigt mellem de to.

Hvis du handler på baggrund af signaler, vil du få professionel rådgivning til at hjælpe dig med at vinde dine handler. Det betyder ikke, at du ikke behøver en strategi. En signaludbyder giver dig ikke en strategi. Det skal du selv gøre.

Hvordan bruger du binære strategier?

En binær strategi er en overordnet plan, du følger, når du foretager investeringer. Grundlæggende skal du afgøre, hvilken slags investeringer du foretrækker og derefter holde dig til dem. Valget er hovedsageligt mellem investeringer med høj risiko og med lav risiko.

En højrisikoinvestering, når vi taler om binære optioner, er enhver binær option, der giver en mindre sandsynlighed for at vinde. Et eksempel kunne være en touch-option. En touch-option kræver, at du forudsiger, hvor langt markedet vil bevæge sig over en fastsat periode. Det er selvfølgelig sværere at gøre end blot at forudsige, om markedet vil bevæge sig op eller ned, hvilket er det eneste, du skal gøre for at vinde en high/low-option.

Fordelen ved en touch-option er, at du vil tjene en meget højere afkast, hvis du får ret. Ulempen ved en touch-option er, at du vil tabe flere handler, end du vil vinde. Omvendt er fordelen ved en high/low-option, at du vil vinde flere handler. Ulempen er, at hver sejr vil give dig et beskedent afkast.

Det betyder, at de to strategier, du kan vælge imellem – høj risiko og lav risiko – hver giver forskellige fordele og ulemper. Det bliver et spørgsmål om, hvad du foretrækker: at vinde mindre afkast oftere eller større afkast mere sjældent. Det er hovedsageligt et spørgsmål om, hvilken slags person du er – én, der ikke har noget imod at gennemleve lange tabsrækker for at vente på et stort afkast, eller én, der foretrækker en lind strøm af små gevinster frem for den lejlighedsvise store gevinst.

Den vigtige her er, at du har skal holde dig til den ene strategi eller den anden. Hvis du ikke gør det, vil du opleve alle ulemperne ved begge, og ingen af fordelene ved dem. Hvis du konsekvent investerer hørisiko-optioner, vil du, statistisk set, vinde stort nogle af gangene. Hvis du på den anden side investerer konsekvent i lavrisiko-optioner, vil du gennemsnitligt over tid få nok vundne handler til at tjene en rimelig fortjeneste.

Hvis du skifter tilfældigt mellem høj risiko og lav risiko, vil du måske aldrig få den store gevinst på en højrisiko-option og ikke få nok lavrisikogevinster med de små afkast til, at du tilsammen får en pæn fortjeneste.

Så uanset om du forlader dig på signaler til at guide din handel eller ej, vil du stadig være nødt til at formulere en strategi – og holde dig til den!

Hvilke strategier fungerer bedst med binære signaler?

Det gør stort set ingen forskel, hvilken slags strategi – høj risiko eller lav risiko – du handler efter, når det drejer sig om binære signaler. De vil begge virke lige godt. Der er dog nogle ting at overveje. Her er nogle af dem:

  • Antallet af signaler – hvis din signaludbyder sender dig et stort antal signaler, du kan handle på hver dag, vil det passe godt til en strategi med lav risiko, fordi en lavrisikostrategi har brug for et stort antal af handler for at lykkes.
  • De dækkede aktiver – forskellige signaludbydere tilbyder signaler for forskellige aktiver. Nogle aktiver er bedre egnet til højrisikostrategier end andre.
  • Money management – det er meget vigtigt, at du kun investerer en relativt lille procentdel af dine samlede midler i hver handel. En investering på omkring 2-5% af din saldo pr. handel er normalt tilrådeligt. Sørg for at du aldrig går over denne grænse, uanset hvor meget tiltro, du har til din signaludbyder.

Strategi er noget, de fleste tradere når frem til helt naturligt. Det vil ganske enkelt føles mere behageligt at trade på den ene eller den anden måde. Stol på dine instinkter og handl i overensstemmelse med den strategi, der føles rigtig for dig.