Trading med binære optioner for begyndere

Trading med binære optioner for begyndere

Er binær trading nyt for dig? Vil du gerne have nogle fingerpeg om, hvordan du får en god start i branchen? Du er kommet til det rigtige sted. På denne side kan du finde masser af nyttige råd, der vil guide dig i retning af en flyvende start med binære optioner. Læs mere om trading med binære optioner for begyndere her.

Hvis du overvejer give dig i kast med at tjene penge på binære optioner, har du sandsynligvis allerede regnet ud, at du har brug for en konto hos en binær broker. Du kan finde nyttige oplysninger og grundige anmeldelser her på hjemmesiden. Du kan også læse en masse om, hvordan binære optioner fungerer, hvordan du kan trade med dem, og hvordan du læser markedet.

Formålet med denne artikel Trading med binære optioner for begyndere er, at foreslå nogle smarte træk, der kan hjælpe dig med handle som en professionel på ingen tid. Hvis du handler som en amatør, vil du tjene penge i overensstemmelse hermed. Læs videre for at finde ud af, hvordan du kan tjene store penge fra første dag.

Guide til trading med binære optioner for begyndere

Gratis demo: altid et godt tilbud

Du har oprettet en konto hos en broker. Du har overført de penge, du skal bruge til investering, til din konto. Du har læst et par artikler om teknisk analyse, og du er klar til at komme i gang: Så er tiden kommet til at kaste sig ud på markedet og gøre krav på din andel af de store summer! Ikke sandt? Nej!

Det er meget smartere at starte med støttehjulene på end at springe hovedkulds ind i binær trading. Det lyder måske ikke sejt eller sexet, men stol på os, det er den bedste og hurtigste måde at komme derhen, hvor du ønsker at være: at komme i gang med at tjene en pæn, langsigtet fortjeneste på binære optioner.

I denne sammenhæng er “støttehjul” en gratis demo. Det er en mulighed, nogle binære brokere tilbyder dig, så du kan udføre virtuelle handler gratis. Det er dybest set en mulighed for at afprøve binær trading uden nogen risiko. I demo-modus investerer – og vinder – du kun virtuelle penge – der er ingen rigtige penge involveret.

En gratis demo byder på en masse gode muligheder. Nogle af de vigtigste omfatter:

 • Lær at undgå begynderfejl
 • Eksperimentér for at finde ud af, hvilken slags strategier, aktiver, optioner og løbetider, der passer bedst til dig
 • Få fornemmelse for ​​platformens funktionalitet og funktioner
 • Opnå selvtillid ved at vinde nogle handler
 • Få erfaring ved at tabe nogle handler

Alle disse punkter kan spare dig masser af penge. De vil også øge dine chancer for at tjene penge, når du kommer i gang med den rigtige trading. Og glem ikke: Du kan absolut intet miste ved at benytte dig af en gratis demo!

Læringscentre – fordele og ulemper

En masse binære brokere tilbyder deres medlemmer læringscentre af den ene eller den anden art. Det er online-ressourcer, hvor du kan lære om binær trading ved at læse bøger og artikler og se videotutorials. De kan være nyttige, men de indebærer også nogle ulemper. Her er nogle af fordelene ved læringscentrene:

 • Lær om binær trading gratis
 • Lær om teknisk analyse gratis
 • Få styr på jargonen gratis
 • Find ud af, hvordan handelsplatformen fungerer, gratis

Alle sammen store fordele. Du har brug for en grundlæggende forståelse af alle disse ting, og læringscentrene stiller oplysningerne til rådighed uden omkostninger for dig. Ikke desto mindre er der nogle ulemper ved læringscentre. De omfatter:

 • De er tidskrævende – har du timer, du kan tilbringe med at studere teknisk analyse hver dag?
 • De er unødvendig – der er en grænse for, hvor meget dybdegående viden, du behøver, for at tjene penge på binære optioner. Det er en nem, tilgængelig form for investering
 • De er distraherende – du er her for at handle, ikke gå i skole. Du er nødt til at lære det grundlæggende, men forvent ikke at tjene flere penge, jo mere tid du bruger på at læse om candlestick-diagrammer i stedet for at handle selv

Lektionen er denne: Du er nødt til at lære det grundlæggende, og læringscentre kan hjælpe dig med det. Du skal dog ikke lade dig rive med. Når du ved, hvordan du skal trade, er du klar til at komme i gang, og kun din egen personlige erfaring kan hjælpe dig til at tjene de store summer.

Tag et kig rundt på vores hjemmeside for mere information om alt andet du behøver at vide for at komme i gang med binære muligheder!

Læs mere

Den rette tidsramme

Den rette tidsramme

Tidsrammer kan grundlæggende betyde to ting i branchen for ​​binær trading. Begge er vigtige, og du kan læse alt om den rette tidsramme her i denne artikel.

Den første, mest almindeligt anvendte, betydning af udtrykket “tidsramme” inden for binær trading er en beskrivelse af, hvor meget tid et prischart, du bruger til at følge markedet, dækker. For eksempel kan du følge prisen på et aktiv ved at se på candlestick-diagrammer, der dækker 1 minut, 10 minutter, 30 minutter, og så videre. Hvert af disse diagrammer vil fortælle dig meget forskellige ting takket være deres forskellige tidsrammer.

Den anden betydning af tidsramme er varigheden af ​​en binær option. Du kan investere i binære optioner med løbetider på mellem 60 sekunder og op til flere timer. Det omtales ofte som optionens løbetid eller udløbstid.

Fokus i denne artikel Den rette tidsramme, er at se på, hvordan dit valg af en af ​​disse tidsrammer påvirker, hvilken af den anden type tidsramme du skal operere med.

Om at se på markedet over forskellige tidsrammer

Hvis du ønsker at investere i en binær option med kort tidshorisont, er du nødt til at følge markedet via diagrammer, der også har korte tidsrammer. Det samme gælder, hvis du planlægger at investere i binære optioner, der har længere tidshorisonter.

Grunden til dette er indlysende: markedet ser meget anderledes ud over forskellige tidsrammer. Grundlæggende kan vi sige, at små prisændringer vil blive vist som stor bevægelser over korte tidsrammer. Over lange tidsrammer vil det kræve langt større ændringer for, at de dukker op på diagrammet. Tænk på det på denne måde: en kort tidsramme er som et zoom. Jo kortere tidsramme dit candlestick-diagram har, jo større ser tingene ud. Ved en candlestick, der dækker 15 sekunder, ser selv en myre enorm ud. Ved en lysestage, der dækker 2 timer, skal du have en elefant for at gøre det samme indtryk.

Denne zoomeffekt betyder, at candlestick-diagrammer med forskellige tidsrammer giver dig helt forskellige oplysninger, på samme måde som det ville, hvis du kigger på en myre med eller uden mikroskop. Den praktiske konsekvens af dette er, at du nødt til at vælge den tidsramme, der giver dig de oplysninger, du har brug for. Hvis du gerne vil vide, hvordan prisen på et aktiv vil udvikle sig over de næste 60 sekunder, vil en 2-timers candlestick fortælle dig lige så meget, som det vil fortælle dig om bakterier ved at kigge på en petriskål uden mikroskop. Din 15-sekunders candlestick er den linse, du skal bruge for at få det relevante billede af markedet i et sådant tilfælde.

Valget af den rette tidsramme til din binære option

Som vi nævnte i ovenstående afsnit, har du brug for diagrammer med forskellige tidsrammer for at forstå markedsbevægelser inden for forskellige tidsperioder. Dette er af stor betydning inden for binære optioner. I denne branche vælger du tidsrammerne for de optioner, du investerer i. De fleste brokere vil lade dig vælge mellem følgende tidsrammer (også kaldet løbetider eller udløbstider):

 • 60 sekunder
 • 2 minutter
 • 5 minutter
 • 15 minutter
 • 1 time
 • Tradingdagens afslutning

For hver af disse skal du tænke strategisk: Hvad vil der ske med prisen på det pågældende aktiv inden for den valgte tidsramme? For at finde ud af det er du nødt til at forlade dig på teknisk analyse. For de fleste tradere betyder det at kigge på candlestickdiagrammer.

Så hvis du søger at fastslå, hvad der vil ske en time fra nu, bør du først kigge efter mønstre i tidligere bevægelser på markedet, der angiver, hvad der er sket i denne situation før. Det nemme svar er at se på flere candlestick-diagrammer med tidsrammer på en time. Så du ser på hver time opdelt i flere mindre candlesticks med kortere tidsrammer, f.eks. 15 eller endda 5 minutter. Det bør give dig et klart billede af den seneste relevante bevægelse.

Hvis du på den anden side vil investere i en 60-sekunders binær option, er intet af dette relevant. Hvad der er sket for en time siden er ligegyldigt. Forandringer, der sker på 1 minut vil ikke engang dukke op på en time-candlestick. Du vil selvfølgelig have brug for at zoome ind ved hjælp af et candlestickdiagram med en meget kortere tidshorisont for at få et nærbillede af markedsbevægelserne.

 

Læs mere

Bedste timing ved valutahandel

Bedste timing ved valutahandel

Timing er virkelig den vigtigste overvejelse, når det drejer sig om vellykket trading med binære optioner. Hvis du ønsker at vinde, er du nødt til at lave din investering på det optimale tidspunkt. Det er det, det hele kan koges ned til.

For alle binære optioner gælder det, at du har brug for at komme ind på markedet på det helt rigtige tidspunkt. Du skal også investere i en option, der har den relevante løbetid. Det gælder også, når det drejer sig om optioner baseret på valutaer, såkaldt Forex-trading. Så hvornår er den bedste timing ved valutahandel ?

Visse omstændigheder ved valutahandel er unikke, og de gør det muligt at handle med valutaoptioner, når andre optioner ikke er tilgængelige. Det kan udgøre en chance for at tjene penge. I denne artikel om den bedste timing ved valutahandel, lærer vi dig hvordan.

Den bedste timing ved valutahandel – aktivet, der aldrig sover

En stor forskel mellem valutaer og mange andre aktiver er, at valutaer handles hele døgnet rundt. Af den grund, er prisen på valutaer i konstant bevægelse. Og prisbevægelser betyder en mulighed for at handle med en binær option.

Hvor en aktie kun handles iden for åbningstiderne på den fondsbørs, den er noteret på, og derfor kun oplever skiftende priser inden for denne periode, er valutaer  altid i bevægelse. Alle typer begivenheder, over hele kloden, kan påvirke værdien af ​​de store valutaer som den amerikanske dollar eller euro.

Med andre ord betyder tidszoner og åbningstider lukning af valutamarkedet for tradere på noget tidspunkt.

Men det betyder selvfølgelig ikke, at det er ligegyldigt, hvornår du handler med valutaer. Naturligvis vil der være mere bevægelse i markedsprisen for den amerikanske dollar inden for New York-børsens åbningstider, og det samme gælder for euroen og de store europæiske børser i Frankfurt og Paris.

To valutastrategier med forskellig timing

Så valutaer kan handles hele døgnet rundt arbejdsugen igennem. Det åbner op for en masse muligheder. Der er mange strategier involveret ved handel med valuta-baserede binære optioner. Du er nødt til at træffe mange strategiske beslutninger, herunder:

 • Valget mellem høj eller lav risiko
 • Valget mellem trendfølgende eller swing-handel
 • Valget mellem forskellige typer af optioner
 • Valget af en god money management strategi
 • Beslutning om at anvendelse af binære signaler

Listen fortsætter. Når det kommer til timing, er der især én strategisk beslutning, du skal træffe vedrørende valutahandel. Det er valget mellem disse to muligheder:

 1. Høj volatilitet
 2. Lav volatilitet

I denne sammenhæng betyder “volatilitet” blot, hvor meget bevægelse der er på markedet, dvs. hvor meget kursen bevæger sig.

Høj flygtighed optræder, når der foregår en masse handel, med andre ord, når omsætningen er høj. Det modsatte er tilfældet for lav volatilitet.

Hvilken af ​​disse to du vælger, er op til dig, og afhænger af din overordnede strategi og tilgang til trading. Når vi ser på, hvad der er det bedste tidspunkt at trade valutaer på, er det vigtige blot at påpege, at valutaer har forudsigelige tider med høj og lav volatilitet. Du skal være opmærksom på dem og justere din handel i overensstemmelse hermed.

En valuta vil have høj volatilitet, når hjemmemarkederne er åbne. Det betyder, i tilfældet med den amerikanske dollar og euroen, som vi allerede har nævnt, henholdsvis børsen i New York og aktiemarkederne i Frankfurt og Paris. Når det drejer sig om det britiske pund, er London-børsen den vigtigste, mens Tokyo er vigtigst for den japanske yen.

Så hvis du ønsker at handle, når der er lav volatilitet i prisen på euro, skal du blot vente, indtil de store europæiske markeder lukker hver eftermiddag, CET. Hvis du på den anden side foretrækker høj volatilitet, skal du sørge for at udføre dine handler i åbningstiden i den tidszone. Det samme gælder naturligvis for alle de andre markeder og deres tilsvarende valutaer.

 

Læs mere

Strategier til 60-sekunders binære optioner

strategier til 60-sekunders binære optioner

Hvis du er ude efter den allerhurtigste og mest intense form for binær trading, behøver du ikke gå videre i din søgen end til 60-sekunders binære optioner. Disse optioner giver dig chancen for at tjene store summer på blot et minut. Lær mere om strategier til 60-sekunders binære optioner her.

Ved binær trading er det bedst at gennemføre et stort antal investeringer pr. handelsdag. En høj omsætning vil hjælpe dig med at nå dit mål om at få et godt resultat over tid. Med 60-sekunders optioner har du tid til at udføre så mange handler, som du ønsker, hver eneste dag.

Der er mange fordele ved 60-sekunders optioner. De findes hos de fleste binære brokere, og de er meget nemme at investere i. I øjeblikket inkluderer flere og flere tradere denne slags option i deres investeringsstrategi.

Denne artikel om strategier til 60-sekunders binære optioner vil hjælpe dig til at træffe kloge strategiske beslutninger, når du trader med disse superhurtige investeringsinstrumenter.

Fordele og ulemper ved strategier til 60-sekunders binære optioner

Der kan ske overraskende meget på markedet på bare et enkelt minut. Du skal virkelig være fremme i skoene for hurtigt at tjene store penge på 60-sekunders binære optioner. Men når du kommer godt i gang med denne form for investering, kan belønningen være fænomenal.

60-sekunders binære optioner har nu eksisteret i et par år. Det har givet os tid til at komme til at kende dem godt. Vi har både nogle positive og nogle negative observationer, vi gerne vil dele med dig. Lad os starte med de positive:

 • Der findes ingen hurtigere måde at tjene penge på
 • Der er ingen bedre måde at få gennemført et stort antal handler pr. dag på
 • Du får resultatet (næsten) øjeblikkeligt. Det giver dig mulighed for at komme videre med din handel med det samme, afhængigt af om vandt eller tabte.

Det er alle vigtige punkter. At tjene penge hurtigt er det, trading med binære optioner handler om, og du skal sigte efter at udføre så mange handler som muligt. Der er derfor meget, der taler for, at du skal undgå at udsætte din trading og din beslutningstagning i lange perioder, mens du venter på resultatet af en handel.

De mest bemærkelsesværdige ulemper ved 60-sekunders binære optioner omfatter:

 • Kan fremme for aggressiv trading
 • Kan fremme overforbrug

Det faktum, at du kan tjene penge meget hurtigt – på kun 60 sekunder, for at være præcis – betyder ikke, at du vil vinde hver gang. Du må ikke lade dig rive med. Hold hovedet koldt, og træf fornuftige, rationelle beslutninger i overensstemmelse med din overordnede strategi, selv når markedstempoet er højt.

Det andet punkt, overforbrug, kan let løses ved at holde dig til din money management strategi. Du bør investere omkring 3% af dine midler pr. handel. Glem ikke at tage dig tid til at justere, hvor meget du investerer i hver 60-sekunders handel du foretager, i overensstemmelse hermed. Hvis du ikke gør det, vile en tabsrække kunne få alvorlige konsekvenser.

Sådan tjener du penge på 60-sekunders binære optioner

Der er flere smarte træk, du kan lave, for at maksimere dine chancer for at vinde nok 60-sekunders binære optioner til, at det bliver rentabelt. Her er nogle nyttige tips til at give dig et skub i retning mod masser af hurtige penge:

 • Glem alt om det store billede
 • Følg kun kortsigtede indikatorer
 • Vær forberedt på hurtige ændringer
 • Forvent høj volatilitet

Grundlæggende kan du glemme alt om de generelle markedsvilkår. Det aktiv, du følger, eksisterer kun i tidsrammer på sekunder og minutter. Det store billede – hvorvidt prisen på aktivet vil lukke højere eller lavere ved slutningen af ​​handelsdagen er uden betydning.

Det betyder, at det, der skete for 30 minutter siden, er gammelt nyt. Du er på udkig efter udsving inden for få minutter. Juster tidsrammerne på dine charts i overensstemmelse hermed.

Det er klart, at når du ser på aktivets pris med så stor en lup, vil selv små køb og salg medføre store krusninger. Det betyder, at tingene bevæger sig hurtigt!

Når du følger et aktiv med candlesticks på blot nogle få sekunder, kigger du på markedet gennem et mikroskop. På en candlestick, der dækker en time, vil markedsbevægelse inden for hvert minut kun have ringe effekt. Men når du bruger en candlestick for hvert 15. sekund, vil alle mulige bevægelser dukke op og synes enorme. Du er nødt til at justere din trading til disse omstændigheder for at kunne tjene penge på 60 sekunder.

Læs mere

Binære strategier

binære strategier til binære signaler

Alle binære tradere har brug for en strategi. Du kan ikke bare improvisere dig igennem det. Dine tradingbeslutninger er nødt til at følge et bestemt mønster. Hvis ikke, reducerer du alvorligt din sandsynlighed for at få et stabilt, langsigtet udbytte.

En strategi bør afgøre, hvilken type binære optioner du handler med, hvilken slags aktiver dine binære optioner er baseret på, og hvor store investeringer du foretager. Alt i alt bør din strategi afgøre, om du vælger højrisikoinvesteringer eller lavrisikoinvesteringer. Det er ikke tilrådeligt at skifte tilfældigt mellem de to.

Hvis du handler på baggrund af signaler, vil du få professionel rådgivning til at hjælpe dig med at vinde dine handler. Det betyder ikke, at du ikke behøver en strategi. En signaludbyder giver dig ikke en strategi. Det skal du selv gøre.

Hvordan bruger du binære strategier?

En binær strategi er en overordnet plan, du følger, når du foretager investeringer. Grundlæggende skal du afgøre, hvilken slags investeringer du foretrækker og derefter holde dig til dem. Valget er hovedsageligt mellem investeringer med høj risiko og med lav risiko.

En højrisikoinvestering, når vi taler om binære optioner, er enhver binær option, der giver en mindre sandsynlighed for at vinde. Et eksempel kunne være en touch-option. En touch-option kræver, at du forudsiger, hvor langt markedet vil bevæge sig over en fastsat periode. Det er selvfølgelig sværere at gøre end blot at forudsige, om markedet vil bevæge sig op eller ned, hvilket er det eneste, du skal gøre for at vinde en high/low-option.

Fordelen ved en touch-option er, at du vil tjene en meget højere afkast, hvis du får ret. Ulempen ved en touch-option er, at du vil tabe flere handler, end du vil vinde. Omvendt er fordelen ved en high/low-option, at du vil vinde flere handler. Ulempen er, at hver sejr vil give dig et beskedent afkast.

Det betyder, at de to strategier, du kan vælge imellem – høj risiko og lav risiko – hver giver forskellige fordele og ulemper. Det bliver et spørgsmål om, hvad du foretrækker: at vinde mindre afkast oftere eller større afkast mere sjældent. Det er hovedsageligt et spørgsmål om, hvilken slags person du er – én, der ikke har noget imod at gennemleve lange tabsrækker for at vente på et stort afkast, eller én, der foretrækker en lind strøm af små gevinster frem for den lejlighedsvise store gevinst.

Den vigtige her er, at du har skal holde dig til den ene strategi eller den anden. Hvis du ikke gør det, vil du opleve alle ulemperne ved begge, og ingen af fordelene ved dem. Hvis du konsekvent investerer hørisiko-optioner, vil du, statistisk set, vinde stort nogle af gangene. Hvis du på den anden side investerer konsekvent i lavrisiko-optioner, vil du gennemsnitligt over tid få nok vundne handler til at tjene en rimelig fortjeneste.

Hvis du skifter tilfældigt mellem høj risiko og lav risiko, vil du måske aldrig få den store gevinst på en højrisiko-option og ikke få nok lavrisikogevinster med de små afkast til, at du tilsammen får en pæn fortjeneste.

Så uanset om du forlader dig på signaler til at guide din handel eller ej, vil du stadig være nødt til at formulere en strategi – og holde dig til den!

Hvilke strategier fungerer bedst med binære signaler?

Det gør stort set ingen forskel, hvilken slags strategi – høj risiko eller lav risiko – du handler efter, når det drejer sig om binære signaler. De vil begge virke lige godt. Der er dog nogle ting at overveje. Her er nogle af dem:

 • Antallet af signaler – hvis din signaludbyder sender dig et stort antal signaler, du kan handle på hver dag, vil det passe godt til en strategi med lav risiko, fordi en lavrisikostrategi har brug for et stort antal af handler for at lykkes.
 • De dækkede aktiver – forskellige signaludbydere tilbyder signaler for forskellige aktiver. Nogle aktiver er bedre egnet til højrisikostrategier end andre.
 • Money management – det er meget vigtigt, at du kun investerer en relativt lille procentdel af dine samlede midler i hver handel. En investering på omkring 2-5% af din saldo pr. handel er normalt tilrådeligt. Sørg for at du aldrig går over denne grænse, uanset hvor meget tiltro, du har til din signaludbyder.

Strategi er noget, de fleste tradere når frem til helt naturligt. Det vil ganske enkelt føles mere behageligt at trade på den ene eller den anden måde. Stol på dine instinkter og handl i overensstemmelse med den strategi, der føles rigtig for dig.

Læs mere

Gratis signaler til binære optioner

gratis signaler til binære optioner

Binære signaler kan hjælpe tradere med at forbedre deres resultater meget. Ved at give adgang til ekspertrådgivning og professionel tradingsoftware giver signaler dig store fordele i denne branche.

Men der findes ikke noget, der er gratis. Ingen giver signaler af høj kvalitet væk. Faktisk kan pålidelige signaler koste dig betydelige summer. De fleste udbydere opkræver omkring $100 om måneden for signaler, mens nogle opkræver dobbelt så meget. Det er klart, at det er vigtigt at sikre, at du får et kvalitetsprodukt, hvis du betaler så høje priser.

Den gode nyhed er, at en masse signaludbydere tilbyder dig gratis signaler. Det sker normalt som en del af en slags risikofri gratis prøveperiode. Enten får du lov at afprøve udbyderens service gratis i en vis periode, eller også får du måske en tilbagebetalingsgaranti. Uanset hvad, er dette din chance for at benytte dig af gratis signaler til binære optioner!

Sådan får du gratis signaler til binære optioner

Mange binære signaludbydere tilbyder en slags gratis prøveperiode til nye medlemmer. Vi opfordrer alle tradere til at få mest muligt ud af sådanne tilbud. Der er to vigtige årsager til dette:

 1. En gratis prøveversion er din chance for at tjene penge på binære signaler uden at betale noget
 2. En gratis prøveperiode er din chance for at komme til at kende signaludbyder og vurdere kvaliteten af ​​deres ydelser, før du forpligter dig til at betale noget

Disse to punkter er klart mere end nok grund til, at gratis prøveperioder er meget attraktive.

Der er mange forskellige former for gratis prøveperioder på binære signaler. Nogle af de vigtigste er følgende:

 • Tilbagebetalingsgaranti – hvis du ikke er tilfreds med de signaler, du modtager efter en vis tidsperiode, bliver dit abonnementsgebyr refunderet. Det er et godt tilbud, fordi det indikerer en høj grad af tillid på ​​udbyderens side og giver dig en risikofri prøveperiode. Nogle udbydere giver dig en tilbagebetalingsgaranto på hele 60 dage.
 • Gratis prøveperiode – det er den mest attraktive mulighed, men langt fra alle udbydere tilbyder noget som dette. Kort sagt er det en mulighed for at få adgang til et vist antal signaler uden at betale noget som helst. Det er overflødigt at sige, at du skal slå til, så snart du får et sådant tilbud.
 • Nedsat pris – det er ikke ligefrem gratis, men værd at nævne alligevel. En masse udbydere vil lade nye medlemmer nøjes med at betale et nedsat gebyr i den første uge eller endda måned. Dette er også en mulighed for at afprøve en udbyders tjeneste uden en større finansiel forpligtelse.

Så gratis binære signaler er fantastiske. Men hvordan man får dem? Hvis du følger denne trin-for-trin guide, vil du kunne få fat i signaler gratis (eller til en nedsat pris):

 1. Kig efter de signaludbydere, vi anbefaler her på hjemmesiden
 2. I vores anmeldelser vil du finde oplysninger om, hvilke udbydere der har hvilken slags gratis tilbud
 3. Besøg udbyderen og tilmeld dig
 4. Ved tilbagebetalingsgarantier vil du skulle betale den første fulde måneds abonnement
 5. Ved gratis prøveperioder vil du skulle give dem dine betalingsoplysninger, men vil ikke blive opkrævet noget
 6. Ved nedsat pris vil du skulle betale den pris, udbyderen nu engang tilbyder dig

Ved tilbagebetalingsgaranti skal du blot opsige dit abonnement inden for den gældende frist, så får du det indbetalte gebyr tilbage.

Ved gratis prøveperiode opsiger du dit abonnement, før prøveperioden udløber, og det fulde, betalte medlemskab begynder.

Ved nedsat pris, vil du også skulle opsige dit medlemskab, før du skal begynde at betale fuld pris.

 

Læs mere

Signalsoftware til binære optioner

Signalsoftware til binære optioner

Binære signaler er eksperttradinganbefalinger, der hjælper tusindvis af binære tradere med at nå deres mål hver dag. De dannes af specialiserede softwarepakker, der er designet med dette formål for øje.

Signalsoftware til binære optioner afhænger af bestemte algoritmer til at udsøge mønstre i bevægelserne på de finansielle markeder. Det sætter programmet i stand til at lave særdeles gode forudsigelser om fremtidige kursudsving for specifikke aktiver. Det er præcis, hvad du som binær trader behøver for at guide din beslutningsproces.

Der findes mange forskellige typer signalsoftware. En masse forskellige udbydere har udviklet pakker, der har til formål at levere de allerbedste, mest pålidelige signaler. Disse virksomheder konkurrerer nu om at give dig eksperthjælp i form af signaler. Konkurrencen betyder, at produkterne hele tiden bliver bedre og priserne lavere.

Hvis du gerne vil vide mere om signalsoftware til binære optioner, kan du læse resten af ​​denne artikel.

Hvad er signalsoftware til binære optioner?

For det første, hvad er et binært signal? Et binært signal er en anbefalet binær handel, der er blevet genereret af en softwareløsning, som scanner de finansielle markeder i sin søgen efter tradingmuligheder. Signalet består af alle de oplysninger, du behøver for at gennemføre handlen.

Så hvordan kan en softwareløsning finde lovende muligheder for at lave vinderhandler med binære optioner? Uden at gå ind i en masse tekniske detaljer kan vi blot fremføre, at computersystemer er bedre end menneskelige tradere af en masse årsager, heriblandt følgende:

 • Overlegen regnekraft – at læse markedet drejer sig om at knuse en masse tal. Klart noget, en softwarepakke kan gøre bedre end en menneskelig hjerne.
 • Opbevaring af data – kan du huske alle priserne på alle aktiver på New York børsen fra for en time siden, et minut siden, ti sekunder siden? Selvfølgelig ikke, det er umuligt for et menneske at gøre. Det er det ikke for et computerprogram.
 • Ingen fordomme – kan du godt lide Google? Synes du, guld er en god investering? Desværre kan sådanne forudfattede meninger påvirke din evne til koldt og rationelt at træffe de rette beslutninger på markedet. Tradingsoftware har ingen følelser og vil ikke lade sig påvirke af fordomme – kun de tal, der betyder noget.

Det er altså klart, at software til binære optioner giver dig en masse vigtige fordele. Det er ingen overdrivelse at sige, at ingen kan forvente at klare sig bedre end en computer, når det drejer sig om binær trading. Selv de allermest succesrige professionelle tradere sætter deres lid til software til at analysere markederne. Det eneste spørgsmål er, hvilke signaludbydere, som har den bedste signalsoftware.

Hvordan kan jeg drage fordel af signalsoftware til binære optioner?

Hvis du beslutter at bruge signaler til at guide din handel, har du dybest set to muligheder:

 1. Abonnér på en signaludbyder til binære optioner
 2. Anvend en binær robot

Begge har deres fordele og ulemper, og det er helt op til dig, hvad du foretrækker som trader. Hvis du beslutter dig for den første valgmulighed og tilmelder dig hos en signaludbyder, vil udbyderen sende dig flere signaler pr. børsdag. Det er så op til dig at udføre de anbefalede handler hos din binære broker. De fleste signaludbydere opkræver et månedligt gebyr for deres ydelser.

Her er nogle nyttige tips om, hvordan du vælger en signalprovider:

 • Sørg for at finde en udbyder, der har en dokumenteret historik. Troværdige virksomheder i denne branche offentliggør altid en dokumenteret træfsikkerhed på deres hjemmeside. En god gennemsnitlig gevinstfrekvens er noget over 70%. Undgå enhver virksomhed, der praler med gevinstfrekvenser på 90% eller mere – de oversælger sandsynligvis deres produkt.
 • Se efter gratis prøveperioder eller tilbagebetalingsgarantier. Det er din chance for at afprøve e signaludbyders tjeneste gratis.
 • Find et godt tilbud. Nogle signaludbydere opkræver meget mere end andre. Det gennemsnitlige månedlige abonnement er normalt i omegnen af $97.

Hvis du beslutter dig for den anden valgmulighed og tilmelder dig hos en robot, vil robotten simpelthen udføre handler baseret på de signaler, som dens tradingsoftware genererer. Det vil sige, at alt, hele handelsprocessen, er overladt til robotten.

I dagens marked er der faktiske kun én robot, det er værd at overveje, og det er BinaryOptionRobot. Denne robot tilbyder en gevinstfrekvens på 72% og er hurtigt blevet den dominerende spiller inden for branchen.

Læs mere

Binære robotter

Binære robotter til binære strategier

Hvis du er interesseret i binære signaler, er det kun naturligt, at du også bør overveje binære robotter. Det er i realiteten to tæt forbundne servicetilbud. Begge kan forbedre din binære trading ved at basere sig på ekspertrådgivning og meget avancerede computerløsninger.

Et binært signal består i sin mest grundlæggende form – som du måske allerede ved – af en anbefaling om en binær handel. Signalet genereres af et computerprogram, der er specielt designet til dette specifikke formål. Når du abonnerer på en binær signaludbyder, vil du modtage denne type signal via e-mail og sms et par gange pr. handelsdag. Du vælger så, om du ønsker at handle på den anbefalede handel eller ej.

En robot er på den anden side et computerprogram, der gør det ovenfor beskrevne, plus en mere vigtig ting: Den udfører også handlen automatisk på dine vegne. En binær robot er grundlæggende en måde at overlade al din trading til eksperthænder på.

Hvad er binære robotter?

En binær robot er et computerprogram, der analyserer markederne og leder efter muligheder for at lave binære handler. Når en mulighed er blevet identificeret, vil programmet automatisk udføre handlen på vegne af sine kunder.

Det betyder, at en binær robot giver dig alt det samme, som et binært signal gør, plus den ekstra tjeneste, at den gennemfører handlen for dig.

Binære robotter var en brandvarmt emne for omkring et par år siden. Entusiasmen er imidlertid stilnet noget af på det seneste. Grunden til dette er, at nogle robotter simpelthen ikke lever op til forventningerne. De resultater, de lovede, stemmer ikke overens med de faktiske leverede resultater.

Men nu er der en ny robot på markedet, der faktisk producerer den slags afkast, som de fleste tradere gerne selv ville kunne opnå. Denne robot hedder BinaryOptionRobot, og det er den eneste robot, der er værd at overveje.

Når du handler via BinaryOptionRobot, vil du få et meget respektabelt afkast af din investering uden at skulle løfte en finger. Dette er virkelig et bemærkelsesværdigt produkt, som vi helhjertet opfordrer dig til at prøve.

Hvordan trader du med binære robotter?

Der er åbenlyse ligheder mellem binære robotter og binære signaler, og kun én væsentlig forskel: at en robot handler automatisk på signaler.

Så bør du overlade din trading til robotten, eller er det bedre at abonnere på en signaludbyder og selv udføre dine handler? Her er nogle overvejelser at huske på, når du vælger mellem robotter og signaler:

 • En robot sover aldrig – med BinaryOptionRobot vil du drage fordel af tradingmuligheder, selv når du sover (eller er i et møde, træner, spiser på en restaurant, osv.)
 • Timing – for alle former for handel er timing afgørende. BinaryOptionRobot vil udføre en handel med det samme. Hvis du venter på, at signalet når frem, at du får logget hos din broker og udfører handlen, risikerer du at miste værdifulde sekunder undervejs
 • Kontrol – nogle tradere foretrækker måske en hands-on-tilgang og aktivt at udføre deres egne handler. Det er forståeligt, eftersom vi taler om din egen hårdt tjente penge. Men faktum er, at dette er en følelsesmæssig reaktion, og som alle ved, hører følelser ikke hjemme i børssalen
 • Beslutningstagning – robotter laver ikke beregningsfejl, de bliver ikke trætte eller sultne, og de lader sig ikke distrahere på nogen måde, når de skal træffe beslutninger. Det er en af ​​de store fordele ved robotter. Imidlertid kan mennesker se ting, robotter ikke kan. De kan sætte deres lid til erfaringer, der fortæller dem, at en handel måske ikke er helt så lovende, som den ser ud til for robotten. I sådanne tilfælde kan det være tilrådeligt at inspicere et signal, før du handler på det. Men hvor ofte vil du virkelig få øje på noget, en robot ikke ser? Og hvor mange gange vil du lave en fejl, en robot ikke ville lave? For langt de fleste tradere – selv professionelle – vil det resultere i færre fejl at overlade alt til robotten
 • Money management – det er yderst væsentligt. Tradere skal være omhyggelige med at investere en vis andel af deres samlede midler i hver handel. De fleste tradere anbefaler en investering på omkring 3% til 5% af din kontosaldo pr. handel. Det betyder, at hvis du mister en masse handler i træk, er du nødt til at reducere det beløb, du investerer pr. handel. Omvendt, hvis du vinder en masse handler, skal du  øge investeringerne. Ved at overlade alt til en robot risikerer du at miste alle dine penge eller at gå glip af store afkast. Det er dog let nok at lave om på ved at holde øje med robottens aktiviteter og justere, hvor meget du ønsker at investere i gode og dårlige tider.

Alt i alt vil vi ikke tøve med at anbefale BinaryOptionRobot. Det er et kvalitetsprodukt, der har vist sig at være til stor hjælp for en masse tradere. Husk, at tjenesten er gratis (i stedet for at tage dine penge sender BinaryOptionRobot regningen til din broker), så du har intet at tabe.

Læs mere

Binære optioner

Binære optioner er meget simple investeringsredskaber, tradere kan anvende til at tjene penge på finansmarkederne. De drejer sig alle om at lave en korrekt forudsigelse af, i hvilken retning prisen på et aktiv vil bevæge sig.

De er simple, fordi de ikke kræver, at traderne køber det givne aktiv. I stedet skal du blot lave en forudsigelse hos din broker. Hvis du får ret, vinder du et foruddefineret afkast. Hvis du tager fejl, beholder brokeren din investering. Hvad kunne være nemmere end det?

Men selv om binære optioner er nemme at anvende, og det er de, så er det at lave korrekte forudsigelser om prisbevægelser en del sværere. En binær option kan være baseret på alle typer af aktiver – valutaer, aktier, forskellige råvarer og indekser. Selv hvis du specialiserer dig i en af de underliggende aktivtyper, vil det være svært for dig altid korrekt at forudsige, hvilken retning prisen er på vej i.

Det er grunden til, at så mange tradere forlader sig på binære signaler.

I denne artikel fortæller vi dig mere om, hvad binære optioner er, og hvordan signaler hjælper tradere med at tjene penge på dette investeringsredskab.

Binære optioner er praktiske

En binær option er en forudsigelse, du laver hos din binære broker. Forudsigelsen vedrører den fremtidige prisudvikling for et aktiv over et givet tidsrum. Før du investerer i en binær option, vil brokeren fortælle dig, hvilket afkast de vil udbetale til dig, hvis du får ret i din forudsigelse.

En binær option kan invovere alle forskellige typer aktiver. De omfatter, men begrænser sig ikke til, aktier, valutaer, råvarer og indekser. Forskellige brokere udbyder forskellige optioner med forskellige underliggende aktiver.

Eftersom du ikke køber eller sælger aktier eller andre aktiver, men blot laver en forudsigelse, er det meget nemt at trade med binære optioner. Du har kun brug for en konto hos en binær broker, hvilket er meget nemt at få.

Du vælger så hvilken optionstype, du gerne vil investere i. Der findes mange forskellige binære optioner. Den mest grundlæggende version, den såkaldte high/low-option, kræver kun, at du forudsiger, om prisen på et aktiv vil stige eller falde. Mere avancerede optioner vil kræve, at du forudsiger, om prisen vil nå et bestemt niveau (touch-option) eller bevæge sig uden for et bestemt intervale (boundary-option).

Du skal dernæst angive et aktiv, løbetiden og i hvilken retning prisen vil bevæge sig inden for den givne tidsperiode. Til sidst bestemmer du, hvor mange penge du ønsker at investere. Brokeren fortæller dig så, hvor mange penge du vil tjene, hvis din forudsigelse er korrekt.

Hvis du vinder, udbetaler brokeren det aftalte udbytte til dig. Hvis du taber, beholder brokeren de penge, du investerede.

Signaler øger din sandsynlighed for at vinde handler med binære optioner

Det er alt sammen ret lige ud as landevejen. Det eneste, du grundlæggende skal gøre, er at forudsige, hvor markedet er på vej hen – op eller ned, og lave en investering i overensstemmelse med forudsigelsen.

Det svære er selvfølgelig at vide, hvad markedet vil gøre som det næste. Succesrige professionelle tradere har gode færdigheder inden for teknisk analyse, der sætter dem i stand til at læse markedsdata og lave gode forudsigelser. Kan du gøre det? Sikkert ikke, hvis du endnu ikke er binær trader på et højt niveau.

Der er to forskellige ting, du kan gøre ved det, og vi foreslår, at du kombinerer dem begge i større eller mindre omfang. De er:

1)      Studér teknisk analyse. Det er måske ikke sexet eller sjovt, men at lære, hvordan du læser markedet, kan give dig store fordele. Det vil kræve tid og indsats, og du vil sikkert ikke bryde dig om det i begyndelsen. Men når du begynder at lære det, vil du kunne høste fordelene og lære at elske statistik.

2)      Abonnér på binære signaler. De fleste binære tradere forlader sig i et eller andet omfang på professionelle tradere, der analyserer markederne ved hjælp af specialiserede softwareløsninger. De identificerer tradingmuligheder på markedet og genererer noget, der kaldes et binært signal. Et sådant signal indeholder alle de oplysninger, du skal bruge for at gennemføre en binær handel. Ved at betale et månedligt abonnement til en signaludbyder kan du få tilsendt flere af den slags signaler for hver tradingdag. Ved at følge signalerne kan du trade som en professionel.

Specielt uerfarne tradere kan have stor fordel af at abonnere på en signaludbyder. Binære signaler kan udgøre en fremragende genvej til succes på dette marked.

Ting at overveje vedrørende binære optioner og signaler

Selv om signaler kan forbedre dine resultater meget, er de ikke en trylledrik, der kan løse alle udfordringerne ved binær trading.

Et muligt problem er, at du kan blive for afhængig af signaler. Det er ikke godt, eftersom alle ambitiøse tradere bør stile efter at blive uafhængige og udvikle deres egen personlige tilgang. Det er først, når du opnår det, at du virkelig kan have fuld kontrol over dine egne investeringer.

Endnu en ting at overveje, når det drejer sig om binære optioner, er pålidelighed. Ikke alle signaludbydere lever op til det, de lover. Det giver selvfølgelig ikke nogen mening at betale for signaler, der ikke er korrekte det meste af tiden. Ved at vælge en af de signaludbydere, vi anbefaler her på hjemmesiden, kan du undgå den faldgrube.

En tredje overvejelse er timing. Signalerne sendes normalt til abonnenterne via e-mail og sms. Du skal så logge ind på din konto og gennemføre den anbefalede handel. Det betyder, at du skal være klar til at gøre dette, når signaler ankommer. Hvis du ikke er det, er signalet forspildt. Du bør derfor kun abonnere på en signaludbyder, hvis du har tid til og mulighed for at handle ofte. Ved at anvende en binær robot undgår det helt det problem.

Læs mere

Hvad er binære signaler?

Når du handler med binære optioner, er du nødt til at vurdere markedet nøje for at træffe den rette beslutning på det optimale tidspunkt. Der er rigtig mange ting at overveje, og et enormt antal faktorer, der kan påvirke markedet.

Det tager år at lære, hvordan du gør dette på en effektiv og produktiv måde. De fleste af os har hverken penge eller tid til at nå dette niveau af ekspertise ved at prøve os frem. Det kan derfor være et klogt træk at få professionel hjælp.

Heldigvis har en række virksomheder identificeret behovet for gode råd, der kan guide tradernes beslutninger. De har ansat professionelle tradere, og analytikere, der trækker på deres ekspertise og erfaring for at lave handelsanbefalinger.

Disse anbefalinger kaldes binære signaler.

De fleste binære tradere anvender sådanne signaler til at guide deres trading. Signaler forudsiger, hvilken handel, med hvilket aktiv, på hvilket marked og på hvilket tidspunkt, der med størst sandsynlighed vil give dig et positivt udfald. Det eneste, du som trader skal gøre, er at afgøre, om du synes signalet ser godt ud. Hvis det gør det, skal du blot gennemføre den anbefalede handel hos din broker.

 
Pris
NøjagtighedSignaler pr. dag  
autobinarysignals$97 (engangs)80%2-5Start her
binaryoptionsprosignals$9772,5%6-12Start her
winning-binary-signals-logo-2$9770-80%2-4Start her
binaryoptionstradingsignals-logo-3$19480%2-4Start her

 

Hvad er binære signaler og hvem udbyder dem?

Mange forskellige virksomheder udbyder binære signaler. Deres tjenester ligner generelt hinanden meget, selvom der er visse forskelle.

Normalt vil udbydere af binære signaler generere et bestemt antal signaler pr. tradingdag. Hvor mange, det drejer sig om, vil variere fra udbyder til udbyder. Normalt betragtes 3-4 signaler pr. dag som markedstandarden, og signalerne sendes til udbyderens abonnenter via e-mail og/eller SMS.

En binært signal angiver, hvilken slags handel, du bør udføre. Det anbefaler, hvilken type option, du bør investere i – f.eks. boundary-option, high/low, osv. Det angiver, hvilket aktiv, der skal ligge til grund for optionen – f.eks en bestemt aktie, en råvare, etc. Det giver en tidsramme, som du skal udføre handlen inden for. Og vigtigst af alt fortæller signalet dig, hvilken retning markedet forventes at bevæge sig i – det vil sige op eller ned.

Et godt signal giver dig med andre ord alt, hvad du behøver at vide for at tjene penge.

Udbydere af binære signaler trækker på professionelle traderes omfattende viden for at generere signaler. Nogle af disse virksomheder tilbyder også indsigt i, hvordan disse erfarne fagfolk arbejder. Du kan for eksempel nyde godt af video-tutorials, hvor en erfaren trader forklarer, hvordan han eller hun analyserer markedet og når frem til sine beslutninger. Det giver sig selv, at denne mulighed kan være til stor nytte for de fleste tradere.

Adskillige udbydere af binære signaler stiller også en hel masse oplysninger til rådighed for abonnenterne på deres hjemmesider. Disse undervisningscentre kan være din nemmeste og hurtigste rute til på egen hånd at opnå et professionelt niveau af tradingekspertise.

 

Priser for binære signaler

De fleste udbydere af binære signaler opkræver et månedligt abonnementsgebyr. Priserne varierer meget, med et gennemsnit på omkring $100.

Signaludbydere vil altid angive, hvilken procentdel af deres signaler, der er korrekte. Også her er der en vis variation. Sørg for at vælge en udbyder med en succesrate på mindst 70%.

Nogle få udbydere lader dig afprøve deres service gratis, hvilket er et meget godt tilbud, som vi anbefaler, du nøje overvejer. For flere oplysninger om udbydere af binære optioner henviser vi til vores mange artikler om emnet.

 

Fordele og ulemper ved binære signaler

Der er nogle åbenlyse fordele ved at forlade sig på binære signaler til at guide din beslutningsproces. For at opsummere er nogle af de vigtigste følgende:

 • Sparer tid
 • Giver dig adgang til professionel rådgivning
 • Forøger rentabiliteten
 • Beskytter dig mod begynderfejl
 • Giver dig muligheden for at lære af de bedste

Der er imidlertid også nogle ulemper forbundet med at anvende denne type tjeneste. Du bør være opmærksom på dem og holde dem for øje, når du overvejer, om du skal abonnere på en given signaludbyder.

Nogle af de vigtigste er:

 • Signaler er kun gyldige i et begrænset tidsrum – du vil ikke altid kunne nå at handle på dem i tide
 • For stor afhængighed af signaler kan hæmme din udvikling som trader
 • Ikke alle udbydere af binære signaler lever op til deres løfter – sørg for at vælge en af de virksomheder, vi anbefaler her på sitet, for at undgå de mindre hæderlige elementer iblandt dem
 • Nogle virksomheder har høje prise – vælg én, der passer til dit budget

Valget af en udbyder af binære signaler er vigtigt. Sørg for, at du sætter dig godt ind i emnet før du beslutter dig.

Læs mere