Den rette tidsramme

Den rette tidsramme

Tidsrammer kan grundlæggende betyde to ting i branchen for ​​binær trading. Begge er vigtige, og du kan læse alt om den rette tidsramme her i denne artikel.

Den første, mest almindeligt anvendte, betydning af udtrykket “tidsramme” inden for binær trading er en beskrivelse af, hvor meget tid et prischart, du bruger til at følge markedet, dækker. For eksempel kan du følge prisen på et aktiv ved at se på candlestick-diagrammer, der dækker 1 minut, 10 minutter, 30 minutter, og så videre. Hvert af disse diagrammer vil fortælle dig meget forskellige ting takket være deres forskellige tidsrammer.

Den anden betydning af tidsramme er varigheden af ​​en binær option. Du kan investere i binære optioner med løbetider på mellem 60 sekunder og op til flere timer. Det omtales ofte som optionens løbetid eller udløbstid.

Fokus i denne artikel Den rette tidsramme, er at se på, hvordan dit valg af en af ​​disse tidsrammer påvirker, hvilken af den anden type tidsramme du skal operere med.

Om at se på markedet over forskellige tidsrammer

Hvis du ønsker at investere i en binær option med kort tidshorisont, er du nødt til at følge markedet via diagrammer, der også har korte tidsrammer. Det samme gælder, hvis du planlægger at investere i binære optioner, der har længere tidshorisonter.

Grunden til dette er indlysende: markedet ser meget anderledes ud over forskellige tidsrammer. Grundlæggende kan vi sige, at små prisændringer vil blive vist som stor bevægelser over korte tidsrammer. Over lange tidsrammer vil det kræve langt større ændringer for, at de dukker op på diagrammet. Tænk på det på denne måde: en kort tidsramme er som et zoom. Jo kortere tidsramme dit candlestick-diagram har, jo større ser tingene ud. Ved en candlestick, der dækker 15 sekunder, ser selv en myre enorm ud. Ved en lysestage, der dækker 2 timer, skal du have en elefant for at gøre det samme indtryk.

Denne zoomeffekt betyder, at candlestick-diagrammer med forskellige tidsrammer giver dig helt forskellige oplysninger, på samme måde som det ville, hvis du kigger på en myre med eller uden mikroskop. Den praktiske konsekvens af dette er, at du nødt til at vælge den tidsramme, der giver dig de oplysninger, du har brug for. Hvis du gerne vil vide, hvordan prisen på et aktiv vil udvikle sig over de næste 60 sekunder, vil en 2-timers candlestick fortælle dig lige så meget, som det vil fortælle dig om bakterier ved at kigge på en petriskål uden mikroskop. Din 15-sekunders candlestick er den linse, du skal bruge for at få det relevante billede af markedet i et sådant tilfælde.

Valget af den rette tidsramme til din binære option

Som vi nævnte i ovenstående afsnit, har du brug for diagrammer med forskellige tidsrammer for at forstå markedsbevægelser inden for forskellige tidsperioder. Dette er af stor betydning inden for binære optioner. I denne branche vælger du tidsrammerne for de optioner, du investerer i. De fleste brokere vil lade dig vælge mellem følgende tidsrammer (også kaldet løbetider eller udløbstider):

  • 60 sekunder
  • 2 minutter
  • 5 minutter
  • 15 minutter
  • 1 time
  • Tradingdagens afslutning

For hver af disse skal du tænke strategisk: Hvad vil der ske med prisen på det pågældende aktiv inden for den valgte tidsramme? For at finde ud af det er du nødt til at forlade dig på teknisk analyse. For de fleste tradere betyder det at kigge på candlestickdiagrammer.

Så hvis du søger at fastslå, hvad der vil ske en time fra nu, bør du først kigge efter mønstre i tidligere bevægelser på markedet, der angiver, hvad der er sket i denne situation før. Det nemme svar er at se på flere candlestick-diagrammer med tidsrammer på en time. Så du ser på hver time opdelt i flere mindre candlesticks med kortere tidsrammer, f.eks. 15 eller endda 5 minutter. Det bør give dig et klart billede af den seneste relevante bevægelse.

Hvis du på den anden side vil investere i en 60-sekunders binær option, er intet af dette relevant. Hvad der er sket for en time siden er ligegyldigt. Forandringer, der sker på 1 minut vil ikke engang dukke op på en time-candlestick. Du vil selvfølgelig have brug for at zoome ind ved hjælp af et candlestickdiagram med en meget kortere tidshorisont for at få et nærbillede af markedsbevægelserne.