Hvad er binære signaler?

Når du handler med binære optioner, er du nødt til at vurdere markedet nøje for at træffe den rette beslutning på det optimale tidspunkt. Der er rigtig mange ting at overveje, og et enormt antal faktorer, der kan påvirke markedet.

Det tager år at lære, hvordan du gør dette på en effektiv og produktiv måde. De fleste af os har hverken penge eller tid til at nå dette niveau af ekspertise ved at prøve os frem. Det kan derfor være et klogt træk at få professionel hjælp.

Heldigvis har en række virksomheder identificeret behovet for gode råd, der kan guide tradernes beslutninger. De har ansat professionelle tradere, og analytikere, der trækker på deres ekspertise og erfaring for at lave handelsanbefalinger.

Disse anbefalinger kaldes binære signaler.

De fleste binære tradere anvender sådanne signaler til at guide deres trading. Signaler forudsiger, hvilken handel, med hvilket aktiv, på hvilket marked og på hvilket tidspunkt, der med størst sandsynlighed vil give dig et positivt udfald. Det eneste, du som trader skal gøre, er at afgøre, om du synes signalet ser godt ud. Hvis det gør det, skal du blot gennemføre den anbefalede handel hos din broker.

 
Pris
NøjagtighedSignaler pr. dag  
autobinarysignals$97 (engangs)80%2-5Start her
binaryoptionsprosignals$9772,5%6-12Start her
winning-binary-signals-logo-2$9770-80%2-4Start her
binaryoptionstradingsignals-logo-3$19480%2-4Start her

 

Hvad er binære signaler og hvem udbyder dem?

Mange forskellige virksomheder udbyder binære signaler. Deres tjenester ligner generelt hinanden meget, selvom der er visse forskelle.

Normalt vil udbydere af binære signaler generere et bestemt antal signaler pr. tradingdag. Hvor mange, det drejer sig om, vil variere fra udbyder til udbyder. Normalt betragtes 3-4 signaler pr. dag som markedstandarden, og signalerne sendes til udbyderens abonnenter via e-mail og/eller SMS.

En binært signal angiver, hvilken slags handel, du bør udføre. Det anbefaler, hvilken type option, du bør investere i – f.eks. boundary-option, high/low, osv. Det angiver, hvilket aktiv, der skal ligge til grund for optionen – f.eks en bestemt aktie, en råvare, etc. Det giver en tidsramme, som du skal udføre handlen inden for. Og vigtigst af alt fortæller signalet dig, hvilken retning markedet forventes at bevæge sig i – det vil sige op eller ned.

Et godt signal giver dig med andre ord alt, hvad du behøver at vide for at tjene penge.

Udbydere af binære signaler trækker på professionelle traderes omfattende viden for at generere signaler. Nogle af disse virksomheder tilbyder også indsigt i, hvordan disse erfarne fagfolk arbejder. Du kan for eksempel nyde godt af video-tutorials, hvor en erfaren trader forklarer, hvordan han eller hun analyserer markedet og når frem til sine beslutninger. Det giver sig selv, at denne mulighed kan være til stor nytte for de fleste tradere.

Adskillige udbydere af binære signaler stiller også en hel masse oplysninger til rådighed for abonnenterne på deres hjemmesider. Disse undervisningscentre kan være din nemmeste og hurtigste rute til på egen hånd at opnå et professionelt niveau af tradingekspertise.

 

Priser for binære signaler

De fleste udbydere af binære signaler opkræver et månedligt abonnementsgebyr. Priserne varierer meget, med et gennemsnit på omkring $100.

Signaludbydere vil altid angive, hvilken procentdel af deres signaler, der er korrekte. Også her er der en vis variation. Sørg for at vælge en udbyder med en succesrate på mindst 70%.

Nogle få udbydere lader dig afprøve deres service gratis, hvilket er et meget godt tilbud, som vi anbefaler, du nøje overvejer. For flere oplysninger om udbydere af binære optioner henviser vi til vores mange artikler om emnet.

 

Fordele og ulemper ved binære signaler

Der er nogle åbenlyse fordele ved at forlade sig på binære signaler til at guide din beslutningsproces. For at opsummere er nogle af de vigtigste følgende:

  • Sparer tid
  • Giver dig adgang til professionel rådgivning
  • Forøger rentabiliteten
  • Beskytter dig mod begynderfejl
  • Giver dig muligheden for at lære af de bedste

Der er imidlertid også nogle ulemper forbundet med at anvende denne type tjeneste. Du bør være opmærksom på dem og holde dem for øje, når du overvejer, om du skal abonnere på en given signaludbyder.

Nogle af de vigtigste er:

  • Signaler er kun gyldige i et begrænset tidsrum – du vil ikke altid kunne nå at handle på dem i tide
  • For stor afhængighed af signaler kan hæmme din udvikling som trader
  • Ikke alle udbydere af binære signaler lever op til deres løfter – sørg for at vælge en af de virksomheder, vi anbefaler her på sitet, for at undgå de mindre hæderlige elementer iblandt dem
  • Nogle virksomheder har høje prise – vælg én, der passer til dit budget

Valget af en udbyder af binære signaler er vigtigt. Sørg for, at du sætter dig godt ind i emnet før du beslutter dig.