Strategier til 60-sekunders binære optioner

strategier til 60-sekunders binære optioner

Hvis du er ude efter den allerhurtigste og mest intense form for binær trading, behøver du ikke gå videre i din søgen end til 60-sekunders binære optioner. Disse optioner giver dig chancen for at tjene store summer på blot et minut. Lær mere om strategier til 60-sekunders binære optioner her.

Ved binær trading er det bedst at gennemføre et stort antal investeringer pr. handelsdag. En høj omsætning vil hjælpe dig med at nå dit mål om at få et godt resultat over tid. Med 60-sekunders optioner har du tid til at udføre så mange handler, som du ønsker, hver eneste dag.

Der er mange fordele ved 60-sekunders optioner. De findes hos de fleste binære brokere, og de er meget nemme at investere i. I øjeblikket inkluderer flere og flere tradere denne slags option i deres investeringsstrategi.

Denne artikel om strategier til 60-sekunders binære optioner vil hjælpe dig til at træffe kloge strategiske beslutninger, når du trader med disse superhurtige investeringsinstrumenter.

Fordele og ulemper ved strategier til 60-sekunders binære optioner

Der kan ske overraskende meget på markedet på bare et enkelt minut. Du skal virkelig være fremme i skoene for hurtigt at tjene store penge på 60-sekunders binære optioner. Men når du kommer godt i gang med denne form for investering, kan belønningen være fænomenal.

60-sekunders binære optioner har nu eksisteret i et par år. Det har givet os tid til at komme til at kende dem godt. Vi har både nogle positive og nogle negative observationer, vi gerne vil dele med dig. Lad os starte med de positive:

  • Der findes ingen hurtigere måde at tjene penge på
  • Der er ingen bedre måde at få gennemført et stort antal handler pr. dag på
  • Du får resultatet (næsten) øjeblikkeligt. Det giver dig mulighed for at komme videre med din handel med det samme, afhængigt af om vandt eller tabte.

Det er alle vigtige punkter. At tjene penge hurtigt er det, trading med binære optioner handler om, og du skal sigte efter at udføre så mange handler som muligt. Der er derfor meget, der taler for, at du skal undgå at udsætte din trading og din beslutningstagning i lange perioder, mens du venter på resultatet af en handel.

De mest bemærkelsesværdige ulemper ved 60-sekunders binære optioner omfatter:

  • Kan fremme for aggressiv trading
  • Kan fremme overforbrug

Det faktum, at du kan tjene penge meget hurtigt – på kun 60 sekunder, for at være præcis – betyder ikke, at du vil vinde hver gang. Du må ikke lade dig rive med. Hold hovedet koldt, og træf fornuftige, rationelle beslutninger i overensstemmelse med din overordnede strategi, selv når markedstempoet er højt.

Det andet punkt, overforbrug, kan let løses ved at holde dig til din money management strategi. Du bør investere omkring 3% af dine midler pr. handel. Glem ikke at tage dig tid til at justere, hvor meget du investerer i hver 60-sekunders handel du foretager, i overensstemmelse hermed. Hvis du ikke gør det, vile en tabsrække kunne få alvorlige konsekvenser.

Sådan tjener du penge på 60-sekunders binære optioner

Der er flere smarte træk, du kan lave, for at maksimere dine chancer for at vinde nok 60-sekunders binære optioner til, at det bliver rentabelt. Her er nogle nyttige tips til at give dig et skub i retning mod masser af hurtige penge:

  • Glem alt om det store billede
  • Følg kun kortsigtede indikatorer
  • Vær forberedt på hurtige ændringer
  • Forvent høj volatilitet

Grundlæggende kan du glemme alt om de generelle markedsvilkår. Det aktiv, du følger, eksisterer kun i tidsrammer på sekunder og minutter. Det store billede – hvorvidt prisen på aktivet vil lukke højere eller lavere ved slutningen af ​​handelsdagen er uden betydning.

Det betyder, at det, der skete for 30 minutter siden, er gammelt nyt. Du er på udkig efter udsving inden for få minutter. Juster tidsrammerne på dine charts i overensstemmelse hermed.

Det er klart, at når du ser på aktivets pris med så stor en lup, vil selv små køb og salg medføre store krusninger. Det betyder, at tingene bevæger sig hurtigt!

Når du følger et aktiv med candlesticks på blot nogle få sekunder, kigger du på markedet gennem et mikroskop. På en candlestick, der dækker en time, vil markedsbevægelse inden for hvert minut kun have ringe effekt. Men når du bruger en candlestick for hvert 15. sekund, vil alle mulige bevægelser dukke op og synes enorme. Du er nødt til at justere din trading til disse omstændigheder for at kunne tjene penge på 60 sekunder.